Avantaje cu CardAvantaj

card avantaj

CardAvantaj este un instrument de credit special in lei, cu utilizare in tara si strainatate, care ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate si dobanda zero, pentru care se primeste si un bonus special, pentru fiecare tranzactie efectuata. Practic, aceste este un card de credit special pentru clienti la fel de speciali, oameni cu un statut aparte si cu venituri semnificative, card care ofera  posibilitatea de a accesa o limita de credit generoasa. Pentru a obtine un astfel de card, solicitantul trebuie sa realizeze venituri din salarii, profesiuni liberale, chirii, contracte de cesionare a drepturilor de autor, contracte de mandatar sau de agent. De asemenea, constituirea unui depozit de garantare a liniei de credit acordata poate reprezenta o conditie suficienta pentru a beneficia de un astfel de CardAvantaj.

Detinatorul acestui instrument de plata beneficiaza de posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate si bonus acordat la fiecare tranzactie, in reteaua magazinelor si furnizorilor de servicii partenere bancii emitente, din cele mai diferite domenii, de la electronice, electrocasnice si IT la fashion clothes, moda, mobilier si decoratiuni, de la agentii de turism, spa, saloane de infrumusetare si cabinete medicale, la supermarket-uri si benzinarii. Bonusul acordat pentru fiecare tranzactie comerciala efectuata in tara sau in strainatate, la partenerii comerciali care agreaza sistemul de plata electronic, dar si in magazinele nepartenere, este de 0,3 % din valoarea tranzactiei. Acest cont de bonus se regaseste pe cardavantaj, separat de limita de credit, putand fi folosit, la randul sau pentru alte tranzactii, generatoare de un bonus similar. Valoarea acestui bonus nu este returnabila, fiind doar un cadou acordat utilizatorilor de cardavantaj, fiind evidentiat separat in fiecare extras de cont emis lunar. De retinut ca acest bonus este acordat exclusiv pentru tranzactii comerciale, nu poate fi retras in numerar prin reteaua de bancomate si nici nu poate fi utilizat pentru achitarea liniei de credit utilizate. Pentru cumparaturile efectuate cu plata in rate, in cazul in care rata scadenta este rambursata integral in perioada de gratie, de pana la 45 de zile, dobanda  este zero la suta, inexistenta. De asemenea, pentru tranzactiile efectuate in orice magazin care agreaza platile on line, in afara sistemului de credit si rate, in cazul rambursarii integrale a sumei utilizate, in perioada de gratie, dobanda este tot zero la suta, inexistenta.

Pentru tranzactiile comerciale efectuate in sistem de rate, la comerciantii parteneri dar si la cei din afara acestui parteneriat, dobanda calculata dupa expirarea perioadei de gratie este de 2,33 % lunar. Pentru retragerile in numerar de la orice bancomat, dobanda calculata din momentul efectuarii tranzactiei este de 2,33 % lunar. Limita de credit acordat pe Card Avantaj este de tip revolving, sumele rambursate regasindu-se a doua zi din nou in cont, pentru a putea fi utilizate. Data de emitere a extrasului de cont poate fi decisa unilateral de titularul cardului, functie de data scadenta a sumei minime de plata si de zile de plata a drepturilor salariale sau de achitare a veniturilor respective; ultima zi in care poate fi achitata suma minima de plata scadenta este socotita la 15 zile de la emiterea extrasului de cont ; odata cu emiterea extrasului de cont, banca transmite un mesaj telefonic specificand suma minima de plata; daca ziua scadenta este una nelucratoare, plata trebuie efectuata in ziua lucratoare precedenta. Extrasul de cont lunar poate fi solicitat la orice sucursala a bancii emitente sau la orice bancomat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *