Citeste stiri IT pentru a afla de lanarea celor mai noi gadgeturi

stiri it

Nu exista zi in care un zvon sa nu fie lansat chiar daca vine de la o persoana din interiorul companiei sau este doar un zvon in care o publicatie de stiri IT il aduce in fata pentru a atrage atentia sau pentru ca aceasta publicatie chiar a primit o informatie, dar de la o persoana care nu are legatura directa cu respectiva companie.

 

Dar pe langa aceste zvonuri exista si stiri importante, existe informatii bine documentate, exista articole consistente in care se dezvaluie lansarea unor noi gadgeturi care pot schimba lumea, asa cum ii placea lui Steve Jobs sa spuna. Stiri IT gadgeturi vei gasi pe orice site de stiri generalist si aceasta pentru ca domeniul a devenit atat de important incat nu poate fi neglijat. In orice institutie media trebuie sa existe un departament de IT, pentru ca acest domeniu aduce trafic mai mult decat poate aduce domeniul politic sau economic. Este practic imposibil sa treaca o singura zi si sa nu apara macar un zvon cu privire la un viitor smartphone, cu privire la un gadget nou pe piata, prin care se doreste a schimba cu totul domeniul respectiv. Asa cum se intampla acum cu ochelarii de la Google sau cu ceasul de la Samsung. Iar aceste aparitii uimitoare aduc trafic mare pe site-uri.

 

Dar pentru ca domeniul IT a atins cote enorme, existenta publicatiilor specializate pe acest domeniu nu putea sa intarzie. Cand eram mai tanar asteptam cu mare nerabdare aparitia unui nou numar dintr-o revista de IT, citeam acolo de televizoare color cu un numar mare de programe TV care pot fi salvate, citeam despre programe care fac dintr-o simpla poza opera de arta, despre primele telefoane care reda fieisere MP3. Toate acestea mi se parea SF-uri, deoarece nu aveam acces in mod practic la un astfel de televizor sau la respectivul program revolutionar, ori la acel telefon inteligent.

 

Acum este mult mai usor sa am acces la astfel de informatii. Nu mai trebuie sa astept o luna pentru a citi noutatile din domeniul IT. Acum deschid mailul in fiecare dimineata si primesc cateva newslattere de la site-urile cu stiri IT la care m-am abonat. Acum stiu din timp cand se lanseaza noul smartphone de la Apple, acum stiu cand va aparea pe piata noua consola de jocuri de la Sony, acum am aflat din prima zi ca telefonul flexibil nu mai este doar ceva care inca este de domeniul viitorului, ci este un gadget real si care poate fi achizitionat si folosit.

 

Gadgeturi noi apar zi de zi, zvonuri despre viitoare dispozitive revolutionare sunt publicate in orice zi din saptamana, prezentari detaliate a celor mai noi smartphone-uri sunt la dispozitia tuturor pe site-urile de profil, astfel ca iti poti alege cu mult mai multa precizie telefonul care ti se potriveste tie. Pentru ca poti citi articole scrise de profesionisti, pentru ca poti urmari review-uri video facute de pasionati sau poti citi comentarii ale posesorilor de telefoane pentru ca site-urile de stiri IT permit cititorilor publicarea de comentarii despre subiectul din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *