Coffee break – o solutie inedita pentru angajatii tai

coffee break

Cum poate un angajator sa isi surprinda placut angajatii decat cu o gustare si o cu ceasca de cafea, oferita intr-un ambient relaxant si placut. Termenul de coffee break este original din America dar creat si pus in practica de norvegieni inca din secolul al 19-lea si constituie o pauza oferita in cadrul locului de munca sau o adunare sociala pentru o gustare oferita deobicei in cadrul institutilor. Exista o serie de companii care imbratiseaza aceasta politica, oferind o pauza bine meritata angajatilor, prin gustari reci sau calde, produse de patiserie, prajituri, ceai sau cafea. Pauza numita coffee break, apare debicei la jumatatea programului de lucru si dureaza la pana 30 de minute, perioada in care angajatii pot discuta, socializa, relaxa navigand pe internet, citind o carte sau gustand diferite preparate oferite de o firma specializata de catering. De asemenea pauza poate fi stabilita in cadrul unei ore fixe de catre angajator sau lasata la dispozitia fiecaruia ca atunci cand simte nevoia, este liber sa isi ofere o pauza de lucru cuprinsa intre 20 si 30 de minute.

 

Pentru a beneficia de servicii coffee break, puteti apela la o firma specializata in domeniu, precum companii de catering, de organizare evenimente sau de productie publicitara, care pot face livrari de preparate si bauturi proaspete zilnic sau atunci cand este necesar. Sistemul de coffee break a prins foarte multe radacini in randul romaniilor, fiind un sistem in curs de dezvoltate la care din ce in ce mai multe companii apeleaza pentru asi binedispune angajatii.

Preturile pentru servicii profesionale de coffee break pot varia intre 5 si 15 euro de persoana in functie de preparate si de volumul acestora. Astfel se poate oferi cafea, apa, suc, produse de patiserie, prajituri, sucuri naturale iar in unele cazuri in pret poate fi inclus si pranzul cu mancare calda. Avantajul in apelarea la o firma specializata este ca aceasta se va ocupa de transportul produselor, aranjare, intretinerea, curatenie si bineinteles tacamurile si tot necesarul pentru a intretine o atmosfera placuta angajatiilor dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *